Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blandlord is live met een besloten groep gebruikers. Wilt u op de hoogte blijven, laat dan uw e-mailadres achter. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Crowd-ownership van vastgoed

Blandlord is ontstaan uit een idee om deeleigenaar van vastgoed te kunnen zijn. Voor gewone mensen is investeren in vastgoed vaak een brug te ver door de hoeveelheid werk en de financiële drempel bij de aankoop. 

Blandlord lost deze problemen op met crowd-ownership. Iedereen kan deel-eigenaar worden van een verhuurd huis. Door in meerdere huizen deel-eigenaar te zijn, spreidt men de risico's.

We zijn blij met de steun van een ervaren groep aandeelhouders en adviseurs die ons helpen onze dromen waar te maken. We staan aan het begin van iets moois!

 

Partners

De mensen achter Blandlord zijn experts op het gebied van beveiliging (Ronald Prins en Menno van de Marel van Fox-IT), marketing (Marko Dobroschelski van Daisycon) en architectuur (Koen Olthuis van Waterstudio). Lees verder op Biccur.

westerdok notariaat biccur blockchain

 

 

Het team

Ons team bestaat uit gepassioneerde medewerkers met een grondige kennis van vastgoed, regulering, notariaat, marketing, support, blockchain en software ontwikkeling.

Voor vragen of opmerkingen zijn we altijd bereikbaar, neem contact met ons op.  

Dennis Binnekade, Support
binnekade@blandlord.com

Robert Reinder Nederhoed, CEO
nederhoed@blandlord.com

Mieke de Haas, CFO 
dehaas@blandlord.com