Schieweg

Rotterdam, Noord

  • apartment
  • 75 m2
  • 2 rooms
  • actieve VVE

Schieweg, Rotterdam

Price object
€ 255,000

Op de eerste verdieping gelegen ruim opgezet 2-kamerappartement met balkon op het westen en een berging in de onderbouw. In 2014 is het appartement gerenoveerd en voorzien van een nieuwe badkamer, keuken, wc, centrale verwarming en grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

Het appartement is sinds 1 oktober 2016 verhuurd. Blandlord is gestart met een besloten groep gebruikers. Er zijn op dit moment voldoende gebruikers om de gebruikerservaringen te verzamelen en zo het product te verbeteren. U kunt uw e-mailadres achterlaten en dan houden we u op de hoogte.

Het appartement ligt centraal in Noord nabij winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Rotterdam centrum, met een diversiteit aan restaurants, uitgaansgelegenheden en musea, ligt op fietsafstand. Kortom een perfecte starterswoning.

Rotterdam Noord

 

Stad van de architectuur

Als jonge, internationale stad blijft Rotterdam zich vernieuwen met hoogstaande architectuur. Denk aan het Centraal Station, de Markthal, de Erasmusbrug en recent de oplevering van De Rotterdam van de hand van Rem Koolhaas.

sint franciscus gasthuis
Op 0.5 km

Sint Franciscus

diergaarde blijdorp zoo
Op 1.5 km

Diergaarde Blijdorp

centraal station
Op 1.8 km

Centraal station

rotterdam markthallen centrum
Op 2.1 km

Markthallen, centrum

de rotterdam rem koolhaas
Op 2.5 km

De Rotterdam, Koolhaas