Crowd ownership

Hoe werkt Blandlord?

 

Een nieuwe steen in de deeleconomie

Blandlord maakt crowdownership mogelijk, waardoor mensen deel-eigenaar kunnen zijn van verhuurd onroerend goed en elke maand profiteren van de huurinkomsten. 

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel simpel. In plaats van 1 eigenaar heeft een huis meerdere eigenaren. Deze eigenaren zijn gezamenlijk eigenaar van de woning. Het rendement op hun investering zien zij terug in de waarde van hun aandeel in hun huis. Lees meer.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blandlord is live met een besloten groep gebruikers. Wilt u op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief, dan kunt u hier uw e-mailadres achterlaten. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

 

Verhuurd stedelijk vastgoed

Het vooruitzicht voor de komende 10 jaar is, dat mensen naar de vier grote steden trekken en langer single blijven (bron CBS, vastgoedjournaal), waardoor de vraag naar appartementen hoog blijft. Betaalbare appartementen in de grote steden, nabij het centrum blijven in trek. Dit betekent dat bij verhuur een hoge bezettingsgraad behaald kan worden en dat de vastgoedwaarde stabiel blijft en zelfs stijgt door een aanhoudende vraag in de markt.

rotterdam
Stad van de architectuur

Rotterdam

den haag
Internationale stad van vrede en recht

Den Haag